آنچه که به عنوان عفونت دندان شناخته می شود، در واقع همان تجمع باکتری ها در ناحیه دهان و دندان است که باعث تخریب و آسیب به دندان می شود. این مشکل به صورت ناگهانی رخ نمی دهد. در شرایطی که فرد دارای دندان پوسیده باشد و برای درمان آن اقدام نکند، رفته رفته ناحیه مرکزی دندان که پالپ نام دارد از بین می رود و ملتهب می شود.
با گذر زمان، پالپ دندان درگیر عفونت می شود و در نهایت بافت های مجاور را نیز درگیر کرده و عفونت را به وجود می آورد. وقتی میزان پوسیدگی دندان پیشرفته شود و به ریشه دندان وارد شود، دندانپزشک ناگزیر به درمان ریشه دندان و استفاده از روش عصبکشی دندان می شود. در صورت بی توجهی به درمان عفونت دندان، این عفونت به همه بدن سرایت می کند.
درمان عفونت در پالپ
درمان این قسمت از دندان به دو بخش برگشتپذیر و برگشت ناپذیر تقسیم می شود.
- در صورت عفونت مختصر، می توان از روش های خانگی جهت درمان موقت استفاده کرد.
- با درمان اولیه، علائم از جمله درد و تورم به تدریج کاهش می یابند.
- در صورت آسیب جدی، ترمیم دندان توسط پزشک الزامی است.
- در عفونت ریشه دندان برگشت ناپذیر، کلیندامایسین به عنوان گزینه قدرتمند مورد استفاده قرار می گیرد.
- در موارد شدید، اگر این بیماری بیشتر ادامه داشته باشد، دندان باید خارج شود.
معرفی بهترین چرک خشک کن برای عفونت دندان
قبل از مطالعه هر گونه مطلب درباره قرص های چرک خشک کن، باید به یک نکته توجه داشته باشید. مصرف هر نوع آنتی بیوتیک بدون تجویز و نسخه پزشک، مجاز نمی باشد.
در ادامه بهترین چرک خشک کن دندانها را معرفی میکنیم:
- کو آموکسیکلاو: به عنوان یکی از بهترین چرک خشک کن دندان در درمان عفونت های دندان شناخته می شود و پزشکان آن را برای درمان این نوع بیماری ها تجویز میکنند.
- پنی سیلین: یک چرک خشک کن مؤثر در درمان عفونت های دندان است. در دو مدل قرص و تزریقی موجود است. پزشکان معمولا برای درمان عفونت های گوش، لثه و دندان از آن استفاده می کنند.
- کلیندامایسین: در مواقعی که عفونت با آنتی بیوتیک های دیگر درمان نشود، ممکن است پزشک به تجویز کلیندامایسین اقدام کند. به صورت قرص، کپسول و آمپول در دسترس است. این قرص گزینه ای قدرتمند برای عفونت های مقاوم به دیگر آنتی بیوتیک هاست.
- آموکسیسیلین: یکی از آنتی بیوتیک های پرمصرف برای درمان عفونت های مختلف از جمله گوش، مجاری ادراری، دندان و لثه است.
منبع: smilebright.ir
:: موضوعات مرتبط:
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0