نوشته شده توسط : نت ویر

برخی از افراد تمایل دارند که فاصله ی بین دندان هایشان را خودشان درمان کنند و از روش های ارتودنسی دندان به روش خانگی استفاده می کنند. بهترین کاری که هرکس می تواند در خانه انجام دهد این است که به طور مرتب از مسواک و نخ دندان استفاده نماید. گاهی در برخی وبسایت ها از روش های زیر به عنوان درمان خانگی برای فاصله ی بین دندان ها یاد می کنند، افراد می توانند از براکت های DIY یا نوار دندان استفاده کنند. شیوه ی استفاده از این نوارها به اینگونه است که فرد هر شب نواری را دور دندان هایی که می خواهد حرکت کند، قرار می دهد. با سپری شدن مدت زمانی فاصله ی دندان های موردنظر با دندان کناری کمتر می شود.

بستن فاصله دندان ها با کش

بهتر است افراد قبل از اقدام به درمان خانگی فاصله ی بین دندان هایشان به نکاتی توجه کنند. این نکات عبارت است از:

  • به استحکام بافت دندان ها توجه کنند که این بافت با فشار ارتودنسی در مدت زمان طولانی که دندان ها جابجا می شوند با یک چسب این جابجایی امکان پذیر است یا خیر.
  • چسب هایی که در طول شب بر روی دندان ها قرار دارند، در خواب برای فرد مشکلی ایجاد می کنند یا خیر.
  • هنگامی که افراد درمان را در منزل انجام می دهند، ممکن است در جابجایی دندان ها با بافتی محکم، این جابجایی را در زاویه اشتباهی انجام دهند که نتیجه ی برعکسی خواهد داشت و باعث می شود فاصله ی بین دندان ها زیاد شده و همچنین به بیماری های لثه ای مبتلا گردد.

ارتودنسی دندان به روش خانگی

اغلب افراد درمورد ارتودنسی باور غلط دارند و با آن مخالفت می کنند. از دلایلی که مخالفت می کنند این است که، فرم لب ها بعداز ارتودنسی تغییر می کند. اما باید آگاه بود که هیچ یک از روش ها به طور کامل مثبت یا منفی نیست. بهترین روش مراجعه به دندانپزشک و تعیین نوع درمان توسط وی است.

اطلاعات بیشتر در www.implantdr.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

دندان مصنوعی یک نوع پروتز دندان است. پروتزها در دندانپزشکی و پزشکی مواد و ابزارهایی هستند که جایگزین عضو از دست رفته یا آسیب دیده می شوند. در اینجا زمانی که دندان یا دندان هایی از دست می رود با کمک پروتز دندان مصنوعی که با نام دنچر نیز شناخته می شود، می توان آن دندان های از دست رفته را جایگزین کرد.

انواع دندان مصنوعی کدامند؟

پروتزهای دنچر کلا به دو دسته کامل و تکه ای تقسیم می شوند. همچنین در یک دسته بندی دیگر آن را به ثابت و متحرک تقسیم بندی می کنند. پروتزهای ثابت آن هایی هستند که به فک متصل می شوند و قابل جابجا شدن نیستند و پروتزهای متحرک آن هایی هستند که هر وقت شخص بخواهد، می توان آن ها را بردارد.

دندان مصنوعی کامل

اگر تمام دندان ها از دست رفته باشد می توان به کمک پروتز دندان مصنوعی کامل آن ها را جایگزین کنید. برای هر فک می توان یک دست کامل از دندان ها را سفارش داد. قیمت دندان دنچر کامل بیشتر از سایر انواع پروتزهای دندانی است مخصوصا اگر از نوع ثابت باشد. هزینه دندان مصنوعی ثابت به بالای 25 میلیون تومان نیز خواهد رسید اما قیمت پروتز متحرک آن می تواند به طور میانگین 10 میلیون تومان باشد.

دندان مصنوعی پارسیل یا تکه ای

اگر تنها 1 یا تعداد کمی از دندان ها از دست رفته باشد می توان از ایمپلنت دندان و یا حتی بریج دندان برای جایگزین کردن آن ها استفاده کرد. با این حال هزینه ایمپلنت دندان و بریج بالا است و ممکن است گزینه های مقرون به صرفه ای نباشند.

دندان مصنوعی آکریلیکی

پروتز یا دنچر های آکریلیکی رایج ترین پروتزهای دندان مصنوعی هستند. آن ها از جنس پلاستیک نسبتا ضخیمی هستند که قابلیت انعطاف نیز ندارند. به جهت اینکه به دندان های مجاور متصل شوند، ممکن است قلاب های آکریلیکی ضخیم و یا حتی فلزی داشته باشند.2

دندان مصنوعی ژله ای

اگر دوست ندارید پایه (بخش لثه مانند) پروتزتان آکریلیکی و سفت و سخت باشد می توانید به دندان مصنوعی ژله ای فکر کنید. آن ها از جنس نایلیون وو پلاستیک های بسیار نرم دیگر هستند. به همین جهت به راحتی قابل انعطاف هستند. به هیچ عنوان در ساختار آن ها فلزی استفاده نشده و معمولا هیچ درد و حساسیت لثه ای نیز ایجاد نمی کنند. با وجود این همه مزایا هزینه و قیمت دندان مصنوعی ژله ای از بسیاری پروتزهای دیگر کمتر است.

اطلاعات بیشتر در مجله دندانپزشکی ایمپلنت



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 438
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

پروتز دندان یکی از روش ها برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. یکی از مشهورترین پروتز های دندانی همان دندان مصنوعی است. اما پروتز دندان انواع دیگری نیز دارد که در این مقاله با آنها آشنا می شویم.

تاج دندان

تاج دندان یک پوشش نو برای ترمیم دندان های آسیب دیده است. این شکل از پروتز دندان معمولا چینی و یا از جنس فلز است، راه حلی درجه یک برای ترمیم بلند مدت دندان!

این تاج دندان، اگر خوب ازش مراقبت کنید، معمولا 5 تا 15 سال در دهان شما دوام می آورند. 

پروتز ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یکی دیگر از راه های جایگزین برای دندان های از دست رفته است. در این شکل از ترمیم، پروتز دندان در استخوان فک قرار می گیرد و با متریال شکل یافته استخوان، تثبیت می شود.

بریج دندان

یکی دیگر از انواع پروتز برای دندان ، بریج و یا همان پل دندان است. اگر یک و یا چند دندان از دست داده ایم، بریج می تواند گزینه مناسبی برای پر کردن جای خالی دندان های شما باشد.  بریج معمولا باید به شکل دندان های طبیعی ساخته شود و همچون دندان های طبیعی با مسواک زد و نخ دندان از آن مراقبت کرد.

پروتز دندان مصنوعی

دندان مصنوعی هم از جمله انواع پروتز دندانی است. این پروتزها به راحتی روی لثه می نشینند و مانند دندان های طبیعی عمل می کنند. برای انتخاب بهترین دندان مصنوعی باید اول حجم دندان های از دست رفته را در نظر گرفت سپس بین انواع پروتز های دندان مصنوعی یکی را انتخاب کرد.

روکش دندان

از انواع پروتزهای دندان ، یکی همین روکش دندان است. این پروتزها فوق العاده اند: دندان خراب و یا از دست رفته را می پوشانند و یک ظاهر طبیعی و زیبا را به شما هدیه می دهند. 

بهترین پروتز برای دندان شما

راستش را بخواهید این یک سوال میلیون دلاری است! به این معنی که هر کسی نمی تواند پاسخی برایش پیدا کند. جواب روشن این سوال را به عهده دندانپزشک بگذارید. با وجود این ما معیارهایی را برگزیدیم که در انتخاب بهترین پروتز دندان به شما کمک خواهند کرد:

  • وضعیت سلامت دهان و دندان
  • تعداد دندان های از دست رفته
  • میزان ثبات و پایداری استخوان فک
  • هزینه و بودجه هر یک از انواع پروتزها

منبع: www.zhaleimplant.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

ایمپلنت دندان یکی از بهترین و مطمئن ترین راه ها برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. کاشت ایمپلنت معمولا در 90 درصد افراد موفقیت آمیز است. اما اگر دندانپزشک خوبی برای ایمپلنت خود انتخاب نکنید عوارض آن کم کم خودشان را نشان دهند

عوارض انتخاب نادرست پزشک برای ایمپلنت

ایمپلنت دندان یک روش تخصصی است که حتماً باید توسط متخصص انجام گردد. برای این کار باید به متخصص ایمپلنت دندان مراجعه نمایید. یک متخصص بعد از بررسی وضعیت دهان و دندان و سلامتی شما، مشخص می‌کند که آیا شما کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان هستید یا خیر. در صورت تشخیص اشتباه پزشک، این انتخاب می‌تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد، از جمله:

کاشت ایمپلنت در مکان نامناسب 

یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند عوارض زیادی را به دنبال داشته باشد. نازیبایی و عدم امکان قراردادن پروتز بر روی ایمپلنت از جمله این عوارض محسوب می‌شوند.

عفونت بعد از کاشت 

عفونت یکی دیگر از عوارضی است که در برخی از بیماران دیده می‌شود. معمولاً افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و افراد سیگاری بیشتر در معرض این عارضه هستند. پزشک شما قبل از عمل درباره سوابق بیماری‌های شما سؤال خواهد کرد. درصورتی‌که شما کاندید مناسبی برای این روش نباشید، به شما توصیه می‌کند از دیگر روش‌های کاشت دندان استفاده کنید.

هر جراحی می‌تواند عوارض کوتاه‌مدتی را به دنبال داشته باشد که ایمپلنت دندان نیز از آن مستثنی نیست. درد و تورم در ناحیه کاشت، خونریزی کم و بی‌حسی موقت بعد از جراحی طبیعی است. استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و مراقبت‌های بعد از جراحی تا حد زیادی این مشکلات را برطرف می‌کند. اگر این نشانه‌ها بیش از یک هفته ادامه داشتند، حتماً به جراح خود اطلاع دهید.

سخن آخر

همان‌طور که اشاره شد انجام این جراحی توسط یک متخصص تا حد زیادی می‌تواند عوارض را کاهش دهد. برخی از این عوارض به مراقبت بیمار و نحوه استفاده آن از دندان‌ها بستگی دارد؛ بنابراین اگر شما نیز این جراحی را انجام داده‌اید، مراقبت‌های بعد از جراحی ایمپلنت دندان را در رعایت کنید.

منبع: www.zhaleimplant.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

ثابت شده است که ایمپلنت دندان مؤثرترین درمان برای دندان است، اما با برخی از عوارض سلامتی نیز همراه است. البته هنگامی که ایمپلنت‌های دندانی به‌خوبی پیوند می‌شوند، هیچ ترسی از عوارض ایمپلنت وجود ندارد. ایمپلنت دندان شامل جایگزینی دائمی دندان‌های از دست‌رفته یا جایگزینی دندان آسیب‌دیده با دندان مصنوعی است.

مشکلات شایع در ایمپلنت دندان

برخی از بیماران ممکن است رد ایمپلنت از فک را تجربه کنند.برخی از دلایل رد ایمپلنت عبارت‌اند از:

آسیب بافتی

روش پیوند ایمپلنت دندانی می‌تواند باعث آسیب بافتی در ناحیه مجاور شود. ناحیه آسیب‌دیده معمولاً به طور موقت دردناک است و درد در عرض چند روز کاهش می‌یابد.

آسیب عصبی

علت آن قرارگرفتن ایمپلنت بسیار نزدیک به عصب است. آسیب عصبی باعث درد می‌شود، به‌خصوص اگر دندان مصنوعی مستقیماً بالای عصب باشد. در چنین شرایطی، بیمار باید بلافاصله با جراح تماس بگیرد. جراح می‌تواند (در صورت لزوم) ایمپلنت را برداشته و آن را جایگزین کند.

آسیب به سینوس‌ها

هنگامی که کاشت در فک بالا انجام شود، ممکن است مشکلات سینوسی رخ دهد. در این حالت، ایمپلنت به برخی از حفره‌های سینوسی برخورد می کند. برای غلبه بر این عارضه، جراح می‌تواند ایمپلنت را جایگزین کند، یعنی دوباره جراحی را انجام دهد و در صورت نیاز عفونت سینوسی را برداشته و آنتی‌بیوتیک را مستقیماً روی محل بمالد.

چه عواملی عوارض ایمپلنت را تشدید می کند؟

سیگاری‌ها یا افرادی که الکل مصرف می‌کنند در معرض خطر بالقوه ابتلا به عفونت هستند. در این موارد، زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت ممکن است بیشتر از حد ایده‌آل طول بکشد. سیستم ایمنی ضعیف را می‌توان عامل فعال عفونت در نظر گرفت. بسیار مهم است که پس از انجام ایمپلنت، تغییرات لازم در سبک زندگی از نظر تغذیه، عادات غذایی و بهداشت فردی را طبق دستور جراح دنبال کنید. فقط در این صورت مشکلی پیش نخواهد آمد.

ایمپلنت‌های دندانی مؤثرترین راه‌حل برای جایگزینی دندان هستند و برای جلوگیری از عوارض احتمالی، همیشه باید به توصیه‌های پزشک خود عمل کنید. مهم‌ترین چیزی که باید در نظر داشته باشید نوع ایمپلنت دندانی است که برای شما استفاده می‌شود و توسط چه کسی انجام می‌شود.

منبع:www.zhaleimplant.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

اگر خود را برای جراحی ایمپلنت دندان آماده می‌کنید خوب جایی آمده‌اید زیرا ما بدون اینکه بخواهیم وقت شما را بگیریم و یا شما را به بیراهه بکشانیم، با ذکر 7 نکته ساده شما را مهیای کاشت ایمپلنت خواهیم کرد.

تصمیم جدی بگیرید

با خودتان روراست باشید. اگر 1 یا تعدادی از دندان های خود را از دست داده اید، بلاخره باید به فکر جایگزین کردن آن ها باشید. زیرا دندانی که از دست رفت، دیگر به شکل طبیعی باز نخواهد گشت، و اگر با روشی جای خالی آن ها را پر نکنید، برایتان عوارض زیادی به همراه خواهد داشت. 

یک متخصص ایمپلنت خوب پیدا کنید

شاید این مهم‌ترین مرحله برای افرادی است که به دنبال کاشت ایمپلنت هستند. زیرا همه چیز به انتخاب یک متخصص ایمپلنت خوب بستگی دارد. شما هر چقدر آماده باشید و همه چیز مهیا باشد، اما نتوانسته باشید یک متخصص خوب پیدا کنید، احتمالاً روند کاشت ایمپلنت شما خوب پیش نخواهد رفت.

معاینات دندانپزشکی را به صورت کامل انجام دهید

پس از انتخاب یک متخصص ایمپلنت خوب، شما تقریباً بیش از 50 درصد مسیر را طی خواهید کرد. از اینجا به بعد، دیگر همه چیز به جراح و یا متخصص شما بستگی دارد. شما یک جلسه به مطب دکتر خود مراجعه می کنید و به صورت کامل تحت معاینه و ارزیابی قرار می گیرید.

به توصیه های متخصص ایمپلنت خود عمل کنید

در جلسه معاینه و ارزیابی اگر تصمیم بر آن باشد که جراحی ایمپلنت انجام دهید و درباره تمام مسائل مانند، هزینه ایمپلنت دندان، نوع ایمپلنت، روز عمل و … صحبت شد، متخصص دستورالعمل هایی به شما می دهد تا با آمادگی بهتری جراحی صورت بگیرد. مثلا ممکن است به شما لیست داروهایی را بدهد که می بایست مصرف کنید.

در صورت لزوم خود را برای پیوند استخوان آماده کنید

یکی از آمادگی های قبل از کاشت ایمپلنت دندان باید داشتن تراکم کافی استخوان فک باشد. یعنی این استخوان به اندازه کافی متسحکم باشد تا ایمپلنت بدون مشکل در آن کاشته شود. اما اگر مدت زیادی است که دندان خود را کشیده اید و یا با تراکم ناکافی استخوان دندان مواجه هستید، باید حتما خود را برای پیوند استخوان آماده کنید.

مراقب آنچه می خورید باشید

قبل از جراحی، یک وعده غذایی خوب و سبک میل کنید. اگر آرام‌بخش وریدی به شما تزریق خواهد شد ناشتا به کلینیک دندانپزشک مراجعه کنید. این یعنی باید دست کم از 8 ساعت قبل چیزی میل نکرده باشید.

خود را برای روزهای پس از عمل آماده کنید

در خصوص آمادگی های قبل از عمل نکته جالبی وجود دارد و آن نکته هم این است که قبل از عمل شما باید به فکر پس از عمل نیز باشید. استراحت برای روزهای بعد از عمل در زمان بهبودی ضروری است و برای اینکه بتوانید به خوبی این دوره را سپری کنید باید قبل از عمل به فکر این روزها باشید.

اطلاعات بیشتر در سایت دندانپزشکی ژاله ایمپلنت



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

معمولا درمان های خانگی مثل استفاده از کمپرس یخ برای التیام تورم در دوران نقاهت کشیدن دندان کارآمد اند. در سطر پایین به برخی از مراقبت های لازم در این دوران خواهیم پرداخت:

  • درد خود را با کمپرس یخ التیام بدهید.
  • پد گازی که دندانپزشک روی ناحیه آسیب‌دیده گذاشته است را با دندان فشار دهید و به تشکیل لخته خون در آن قسمت کمک کنید.
  • داروها ، حتی آن هایی که نسخه ندارند، را طبق دستورالعمل مصرف کنید.
  • تا 24 ساعت پس از کشیدن دندان استراحت کنید.
  • تا 24 ساعت پس از جراحی از نی برای نوشیدن استفاده نکنید.
  • سیگار نکشید!
  • تا 24 ساعت دهان تان را آب نکشید.
  • هنگام دراز کشیدن سرتان را به سمت بالا نگه دارید.
  • دندان هایتان را مثل همیشه مسواک بزنید و به آن نخ دندان بکشید.
  • تا 24 ساعت غذاهای نرم مثل پودینگ سیب زمینی مصرف کنید.
  • بعد از 24 ساعت، با آب نمک دهانتان را بشویید.
  • طی چند روز پس از عمل به تدریج غذاهای سفت را به برنامه غذایی تان اضافه کنید.
  • اگر درد و یا تورم ناحیه جراحی شده پس از چند روز هنوز از بین نرفته است، به دندانپزشک مراجعه کنید و این موضوع را با او در میان بگذارید.

عوارض کشیدن دندان

معمولا مزایای کشیدن دندان از معایبش بیشتر است. با وجود این نمی شود برخی از عوارض محدود آن را نادیده گرفت. رایج ترین عوارض شامل موارد زیر می شود:

  • ادامه خونریزی بیش از 12 ساعت
  • تب و لرز شدید که نشانه عفونت است
  • حالت تهوع و استفراغ
  • سرفه
  • درد قفسه سینه
  • تنگی نفس
  • تورم در ناحیه جراحی شده

مرسوم است بعد از عمل جراحی لثه، یک لخته خون در حفره دندان تشکیل می شود. اگر این اتفاق رخ ندهد احتمالا سندروم حفره خشک به وجود می آید. در این  حالت استخوان حفره در معرض دید قرار می گیرد. یکی از راه حل های دندانپزشک پانسمان کردن آن ناحیه است. پس از گذشت چند روز یک لخته خون جدید در آن محل تشکیل می شود و معضل حفره خشک به کلی از بین می رود.

منبع: سایت دندانپزشکی ژاله ایمپلنت



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

پروتز اوردنچر از همه انواع پروتز دندان مدرن تر است. اگر پروتز معمولی روی فک و استخوان پایینی سوار می شود، پروتز در اوردنچر اما بر ایمپلنت تکیه دارد. به زبانی دیگر در این روش پروتز متکی بر ایمپلنت است و توسط ایمپلنت ها نگه داشته می شود. همین باعث می شود که پروتز هرگز، چه هنگام لبخند و چه هنگام جویدن، لیز نخورد.

در اوردنچر متکی بر ایمپلنت، پروتز بر 8 پایه ایمپلنت روی هر قوس قرار می گیرد و درست مثل دندان های مصنوعی ، به آسانی می شود جا به جایشان کرد. به خاطر همین آن را «دندان مصنوعی محکم» هم نام گذاری می کنند. با این همه یک فرق اساسی میان دندان مصنوعی و اوردنچر وجود دارد:

دندان مصنوعی بر لثه چسبانده می شود اما آنگونه که اشاره شد، در اوردنچر متکی بر ایمپلنت پروتز بر روی ایمپلنت سوار است. یکی دیگر از تفاوت های اساسی میان اوردنچر و دندان مصنوعی این است که پروتز در اوردنچر عامل موثری برای جلوگیری از تحلیل رفتن فک استخوان به شمار می رود.

اوردنچر به درد چه کسانی می خورد؟

معمولا به بیمارانی که تمام دندان های خود را از دست داده اند پیشنهاد می کنیم از اوردنچر استفاده کنند. با وجود این، بیماران برای اوردنچر به یک بافت استخوانی محکم نیاز دارند. اگر استخوان های فک بیمار تحلیل بروند و به اصطلاح به آتروفی مبتلا باشند، باید راه های درمانی دیگری را رویشان امتحان کرد. دلیل هم دارد. دلیلش این است که بافت استخوانی باید anchor را کاملا احاطه کند. در نتیجه اوردنچر را به بیمارانی با شرایط زیر توصیه می کنیم:

  • کسانی که تعداد زیادی از دندان هایشان را از دست داده اند
  • کسانی که از یک بافت استخوانی محکم در ناحیه فک بهره می برند.

قیمت اوردنچر بر پایه ایمپلنت

قیمت اوردنچر بیش از هر چیز به تعداد ایمپلنت هایی بستگی دارد که پروتزها قرار است بر آن متکی باشند. در مرحله بعد، تعداد دفعات جراحی و طول درمان و برند ایمپلنت های دندان از جمله مواردی اند که در تعیین قیمت اوردنچر نقش بازی می کنند. با این همه هزینه یک دست دندان کامل اوردنچر بر پایه ایمپلنت بیش از 6 میلیون تومان آب می خورد.

منبع: www.zhaleimplant.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

قبل از اینکه یکی از انواع ونیرها را به کمک پزشک برای درمان انتخاب کنید، بهتر است آن ها را خوب بسنجید. ما در این قسمت از مقاله سعی کردیم تصویر شفافی از تفاوت میان ونیر پرسلین و ونیر کامپوزیت به دست بدهیم.

مزایای کامپوزیت

  • ونیر کامپوزیت قیمت کمتری دارد
  • طول درمان این ونیرها بسیار کوتاه تر است
  • عیوب را می پوشاند
  • رنگ دندان را به حالت طبیعی در می آورد

معایب کامپوزیت

  • نسبت به جنس چینی پرسلین دوام کمتری دارند
  • نسبت به پرسلین ها به تعویض و تعمیر بیشتری نیاز دارد

مزایای پرسلین

  • نسبت به کامپوزیت دوام بیشتری دارد
  • سفارشی ساخته می شود
  • بهتر از کامپوزیت عیوب و رنگ دندان را اصلاح می کند

معایب پرسلین

  • فرآیند درخواست به بیش از یک بازدید نیاز دارد
  • این روکش ها گران تر اند
  • آسیب پذیر اند، ممکن است بیفتند

قیمت کامپوزیت

گفتیم که قیمت کامپوزیت ونیر ارزان تر از ونیر پرسلین است اما این به آن معنا نیست که کامپوزیت به طور کل قیمتی ندارد. در ادامه با عوامل تعیین کننده در قیمت کامپوزیت آشنا خواهید شد:

  • تعداد دندان هایی که نیاز به کامپوزیت دارند
  • کلینیک و لابراتواری که برای کار کامپوزیت بهش مراجعه می کنید
  • دندانپزشکی که کار کامپوزیت را انجام می دهد
  • قیمت مواد برای ساخت کامپوزیت
  • نوع کامپوزیت، مستقیم و یا غیر مستقیم

مراقبت های لازم بعد از فرایند روکش کامپوزیت

قبلا هم اشاره کردیم که ونیر کامپوزیت، از نوع مستقیم و یا غیر مستقیمش، نسبت به مثلا پروسلین که شکل دیگری از روکش است، کم تر عمر می کند. شاید پنج تا هفت سال. بعد از آن باید یک جایگزین برایش پیدا کنید. یک کامپوزیت دیگر. با وجود این ممکن است که مراقبت ها پس از فرایند روکش کامپوزیت عمر ونیر را افزایش دهد. در اینجا راه های مراقبت از این ونیرها را فهرست کرده ایم:

  • مرتب مسواک بزنید
  • از خمیردندان غیرساینده استفاده کنید
  • مصرف قهوه و چای را به حداقل برسانید
  • یخ نجوید! نه فقط یخ بلکه هیچ چیز سختی را نجوید

منبع:www.zhaleimplant.ir



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

واقعیت این است که ایمپلنت فوری به کار هر کسی نمی آید. اگر تصمیمتان را گرفته اید و می خواهید خیلی فوری ایمپلنت کار بگذارید باید از سلامت لثه و دندان تان مطمئن باشید. استخوان فک تان را باید ارزیابی کنید، ببینید آیا شرایط عمومی بدن تان تحمل طی مراحل جراحی ایمپلنت فوری را دارد یا نه و بیماری های زمینه ای تان زیر ذره بین بگیرید. برای ایمپلنت فوری باید تقریبا همه شرایط پایین را یک جا با هم داشته باشید:

  • فقدان بیماری های زمینه ای کنترل نشده
  • سلامت عمومی
  • آمادگی کامل استخوان ها برای کاشت ایمپلنت
  • ترک دخانیات و مشروبات الکلی برای چند روز پیش و پس از عمل
  • سلامتی لثه و دهان

به لیست بالا ترک عادت مخرب دندان قروچه را هم اضافه کنید. با این همه، تشخیص این نکته که آیا ایمپلنت فوری دندان برای ما مناسب است و یا نه، با پزشک متخصص و پس از آزمایشات و عکس برداری ریز و درشت خواهد بود.

مزایای ایمپلنت تک مرحله ای

می‌پرسید ایمپلنت فوری چه امتیازی نسبت به دیگر انواع ایمپلنت دارد و اصلا چرا باید این یکی را از میان آن همه انتخاب کنیم؟ پیداست:

  • طول درمان کوتاه
  • جراحی های کمتر
  • حفظ ظاهر زیبای دندان
  • حفظ سلامت بیان و گفتار

ایمپلنت فوری دردسرهای یک جراحی با طول درمان بلند را ندارد، این نوع از ایمپلنت خیلی سریع و در یک جلسه تمام می شود. از طرفی در ایمپلنت از نوع فوری اش، شما نیازی به جراحی متعدد از قبیل پیوند و ترمیم استخوان ندارید. دیگر مزیت آن در ظاهر است. لازم نیست یک دندان نصف و نیمه را تا مدتها، شاید چند ماه، این ور و آن ور ببرید. شما در این سبک از ایمپلنت کار را در یک جلسه با کاشت ایمپلنت یکسره می کنید. به این ترتیب نه تنها ظاهر بلکه گفتارتان نیز تحت تاثیر جراحی های دیگر با طول درمان زیاد قرار نخواهد گرفت.

عوارض ایمپلنت تک مرحله ای چیست؟

شنیده‌اید لابد که می گویند: عجله کارِ شیطان است و هیچ کارِ عجله ای، خوب از آب در نمی آید. این کمابیش درباره عوارض ایمپلنت فوری نیز جور از آب در می‌آید. فوریت در ایمپلنت دندان ممکن است به لق شدن و خرابی ایمپلنت کاشته شده منجر شود. اما این همه عوارض ایمپلنت فوری نیست:

  • لق شدن ایمپلنت
  • عفونت لثه پیرامون ایمپلنت
  • شکستن تاج مصنوعی دندان
  • جوش نخوردن پایه ایمپلنت با استخوان
  • خراب شدن ایمپلنت

منبع: مجله دندانپزشکی ژاله ایمپلنت



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()